Covoare Gashgai

Închidere filtru

Care este prețul pe care îl cereți?

Alegeți forma dvs.

Alegeți dimensiunea dvs.

Alegeți dimensiunea dvs.

Alegeți dimensiunea dvs.

Alegeți dimensiunea dvs.

Alegeți dimensiunea dvs.

Afișați filtrele
Länge de la până la
Breite de la până la
Preis de la până la

484 Covoare găsite

13 de la 13
Pentru filtrare nu s-a găsit niciun rezultat!
40
Gashghai Covor 170 x 240 Gashghai
169 x 237
35.271 RON 21.162 RON
20
Gashghai Covor 100 x 160 Gashghai
101 x 158
6.143 RON 4.908 RON
Covor Gashghai 170 x 230 Gashghai
167 x 231
25.513 RON
20
Covor Gashghai 290 x 160 Gashghai
156 x 286
13.285 RON 10.610 RON
13 de la 13
Covoare Gashgai

Covoare Gashgai - Arta nodurilor nomade la cel mai înalt nivel

Gashgai sunt un popor nomad care trăiește în sud-vestul orașului persan Shiraz. Gashgai este format din mai multe triburi diferite, dintre care cele mai cunoscute și mai numeroase sunt Farsimadan, Kashkuli, Dare Shuri și Shish Baluki. Alte triburi mai mici sunt Safi Khani și Rahimi. Printre Gashgai, există aproximativ 25.000 de familii, care la rândul lor sunt grupate în asociații familiale. Numele lor a devenit celebru în întreaga lume, printre altele, datorită unei mașini. Covorul acestui trib este unul dintre cele mai fine și mai valoroase covoare nomade și, astfel, se distinge de covoarele Shiraz, de obicei ceva mai simple. Covorul Gashgai este de obicei decorat cu un diamant triplu dispus pe lungime. Culorile covorului Gashgai sunt, de obicei, un roșu și un albastru frumos. Unele dintre covoarele Gashgai sunt împodobite cu un singur diamant, care este decorat în mod elaborat în interior. Pe covor există adesea modele florale sau animale.

Confecționarea unui covor Gashgai înnodat manual

Gashgai au o tradiție foarte îndelungată în ceea ce privește înnodarea covoarelor. Măiestria lor este de neegalat. Din producția de covoare, care are loc în principal în provincia Fars, covoarele Gashgai sunt considerate cele mai bune, motiv pentru care covoarele sunt adesea vândute în Shiraz sub numele lor. Vechile covoare nomade Gashgai sunt întotdeauna înnodate pe urzeală de lână. Modelul lor este aproximativ simetric, dar ușor neregulat, deoarece covoarele nu sunt înnodate după niciun model, ci sunt create din inspirațiile situaționale ale țesătorului. Covoarele Gashgai moderne tind să fie realizate pe urzeală de bumbac de către țesătorii stabiliți din zilele noastre.

Cumpărați un covor Gashgai de la Rugway

La Rugway veți găsi o gamă unică de covoare Gashgai înnodate manual. În selecția noastră exclusivă, vă oferim cele mai bune prețuri și servicii excelente pentru clienți. Printre altele, puteți beneficia de transport și retur gratuit atunci când cumpărați un covor Gashgai de pe Rugway. În plus, aveți o politică de retur de 30 de zile pentru comanda dumneavoastră. Suntem întotdeauna disponibili pentru a răspunde la orice întrebare despre covoarele noastre Gashgai. Contactați-ne prin poștă sau direct prin telefon.

Ultimele vizualizate
Rugway Store

Aveți nevoie de un sfat?

Vizitați-ne în Speicherstadt din Hamburg!

sau sunați la:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Cumpărături sigure datorită certificatului Trusted Shops
SSL
Datele dvs. sunt în siguranță cu noi și sunt transmise criptate SSL.
Carefair
Originea verificată a produselor noastre - suntem membri Care & Fair