Peking

Article Size
92 x 92
Nr.
1016096
  • China
  • Schurwolle
  • Handgeknüpft

Fiecare dintre covoarele noastre este însoțit de un
certificat de autenticitate.

  • Livrare rapidă: 2 - 4 Zile
  • Livrare și retururi gratuite
  • 30 de zile politica de returnare
Doar a mai rămas în stoc
Preis: 2.277 RON
1016096

Inclusiv TVA și transport gratuit

Descriere

Peking Covoare: Covoare Peking

- opere de artă chinezești pentru casa ta

Istoria și caracteristicile

covoarelor Peking Covoarele Peking provin din orașul Beijing din China și sunt printre cele mai renumite covoare din Asia. Arta țesutului de covoare a fost introdusă în China de către manciurieni în secolul al XVII-lea și, de atunci, a devenit o meserie importantă. Covoarele Peking se caracterizează prin lâna lor moale și mătăsoasă și prin modelele filigranate. În mod tradițional, covoarele sunt realizate în tonuri pământii, cum ar fi bej, maro și verde, dar există și variante moderne cu culori îndrăznețe și modele abstracte. O bucată de istorie a artei chinezești

pentru casa dumneavoastră

Covoarele din Beijing nu sunt doar o frumoasă piesă de decor, ci și o bucată de istorie a artei chinezești. Modelele filigranate și lâna moale și mătăsoasă fac din fiecare covor Peking o operă de artă. Covoarele sunt disponibile în diferite dimensiuni și sunt potrivite pentru orice cameră din casă. Covoarele Peking sunt deosebit de durabile și rezistente, ceea ce le face potrivite pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi holurile sau camerele de zi. Dacă vă doriți o bucată de istorie a artei chinezești în casa dvs., atunci un covor Peking este alegerea perfectă. Fiecare covor este o operă de artă și este înnodat manual de artizani pricepuți. Lâna moale și mătăsoasă și modelele complicate fac ca fiecare covor Peking să fie unic. Adăugați o notă exotică în casa dvs. cu un covor Peking și bucurați-vă de designul atemporal și de durabilitatea acestei opere de artă asiatice.

Covoare chinezești: Covoarele chinezești sunt de foarte bună calitate și sunt țesute foarte fin. Contrar imaginii publice a produselor chinezești, China are o tradiție veche și îndelungată, care datează de foarte mult timp. Tot aici se înnoadă covoare chinezești înnodate manual de foarte bună calitate și cele mai fine poduri de mătase din lume.

Virgin lână gramada de lână : Un covor realizat din lână nouă autentică face ca orice interior să fie mai confortabil. Lâna nouă pură are o senzație de moliciune foarte plăcută și, de asemenea, ajută la amortizarea sunetului și la reglarea umidității din cameră. Aceste proprietăți cresc în mod direct nivelul de confort cu un covor din lână nouă autentică.

Lanț de bumbac: Bumbacul este o urzeală (țesătură de bază) excelentă pentru un covor cu noduri de mână autentic, deoarece este rezistent și, în același timp, poate fi filat fin și bine închegat.

Calitate înnodată manual: Covoarele înnodate manual sunt adevărate opere de artă și, în funcție de calitatea lor, necesită o pregătire foarte bună și multă răbdare. Înnodarea manuală face covoarele mult mai fine, mai netede și de o calitate mai bună decât prin alte metode.

Mai multe detalii

Articol nr. 1016096
Dimensiune 92 x 92 cm
Provenienţă Peking
Origine China
Nod aprox. ca. 300000 / m²
Înălțime aprox. 7-10mm
Pluş 100% Lână Virgină
Urzeală 100% Bumbac
Fabricat Înnodat Manual
Condiție Petele Puternice

Mai multe avantaje

  • Potrivit pentru încălzire prin pardoseală
  • Disponibil pentru vizionare la fața locului în Hamburg

Ne veți găsi în inima celui mai mare complex de depozite istorice din lume, în mijlocul orașului Hamburg. Vom fi bucuroși să vă sfătuim în magazinul nostru. Prin selecția noastră diversă și de primă clasă, combinată cu experiența noastră, vă vom găsi împreună covorul de vis.

Am Sandtorkai 25

20457 Hamburg

Ore de deschidere

Luni-vineri 09:30-17:30
Sâmbătă 11:00 - 16:00

Aveți o întrebare?

Suntem bucuroși să vă ajutăm! Scrieți-ne sau dați-ne un telefon.

Cu anii noștri de experiență în domeniul covoarelor și mobilierului, suntem bucuroși să vă ajutăm și să vă sfătuim în alegerea covorului de vis!

Magazine de încredere - Recenzii

Ultimele vizualizate
Rugway Store

Aveți nevoie de un sfat?

Vizitați-ne în Speicherstadt din Hamburg!

sau sunați la:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Cumpărături sigure datorită certificatului Trusted Shops
SSL
Datele dvs. sunt în siguranță cu noi și sunt transmise criptate SSL.
Carefair
Originea verificată a produselor noastre - suntem membri Care & Fair