Hereke

Article Size
76 x 103
Nr.
1011556
  • Türkei
  • Seide
  • Handgeknüpft

Fiecare dintre covoarele noastre este însoțit de un
certificat de autenticitate.

  • Livrare rapidă: 2 - 4 Zile
  • Livrare și retururi gratuite
  • 30 de zile politica de returnare
Doar a mai rămas în stoc
Preis: 27.738 RON
1011556

Inclusiv TVA și transport gratuit

Descriere

Hereke Covoare: Orașul Hereke este situat în Turcia, în apropiere de Istanbul. Orașul este renumit în întreaga lume pentru cele mai frumoase covoare de mătase din lume. Covoarele vechi și noi din Hereke sunt la fel de valoroase și unice prin modelul lor. Deoarece unele covoare Hereke sunt înnodate în noduri duble, acestea pot avea o finețe de până la 3.000.000 de noduri pe metru pătrat. Un covor Hereke autentic strălucește fără cuvinte, deoarece finețea și calitatea înaltă a manoperei sunt imediat vizibile pentru toată lumea. Cu un covor Hereke, dați interiorului dvs. un accent deosebit de exclusivist.

Covoare turcești: Covoarele turcești înnodate manual sunt foarte rare și aproape că nu mai sunt înnodate astăzi, astfel încât multe dintre ele sunt deja antice sau semi-antice. Datorită fineții și rarității lor, aceste covoare sunt adesea comercializate ca investiții.

Mătase gramada de mătase : Mătasea este cea mai fină și cea mai suplă fire din lume și, prin urmare, conferă covorului o atingere foarte exclusivistă. Mătasea este folosită doar pentru covoare de foarte bună calitate și conferă covorului o senzație foarte plăcută.

Lanț de mătase: Urzeala este țesătura de bază pe care este înnodată grămada. Cu cât urzeala este mai fină, cu atât modelul final al covorului este mai precis. Numai cele mai fine covoare sunt înnodate pe mătase, deoarece mătasea poate fi folosită pentru a crea o urzeală mult mai strânsă și mai fină decât lâna. Prin urmare, numai cu mătase adevărată în urzeală se poate obține un număr de noduri de 600.000 și mai multe noduri pe QM.

Calitate înnodată manual: Covoarele înnodate manual sunt adevărate opere de artă și, în funcție de calitatea lor, necesită o pregătire foarte bună și multă răbdare. Înnodarea manuală face covoarele mult mai fine, mai netede și de o calitate mai bună decât prin alte metode.

Mai multe detalii

Articol nr. 1011556
Dimensiune 76 x 103 cm
Provenienţă Hereke
Origine Curcan
Nod aprox. ca. 900000 / m²
Înălțime aprox. 3mm
Pluş 100% Mătase
Urzeală 100% Mătase
Fabricat Înnodat Manual
Vârstă aproximativ 70 de ani
Condiție Perfect Conservat

Mai multe avantaje

  • Potrivit pentru încălzire prin pardoseală
  • Disponibil pentru vizionare la fața locului în Hamburg

Ne veți găsi în inima celui mai mare complex de depozite istorice din lume, în mijlocul orașului Hamburg. Vom fi bucuroși să vă sfătuim în magazinul nostru. Prin selecția noastră diversă și de primă clasă, combinată cu experiența noastră, vă vom găsi împreună covorul de vis.

Am Sandtorkai 25

20457 Hamburg

Ore de deschidere

Luni-vineri 09:30-17:30
Sâmbătă 11:00 - 16:00

Aveți o întrebare?

Suntem bucuroși să vă ajutăm! Scrieți-ne sau dați-ne un telefon.

Cu anii noștri de experiență în domeniul covoarelor și mobilierului, suntem bucuroși să vă ajutăm și să vă sfătuim în alegerea covorului de vis!

Magazine de încredere - Recenzii

Ultimele vizualizate
Rugway Store

Aveți nevoie de un sfat?

Vizitați-ne în Speicherstadt din Hamburg!

sau sunați la:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Cumpărături sigure datorită certificatului Trusted Shops
SSL
Datele dvs. sunt în siguranță cu noi și sunt transmise criptate SSL.
Carefair
Originea verificată a produselor noastre - suntem membri Care & Fair