Kilim

Article Size
266 x 460
Nr.
1011864
  • Iran
  • Schurwolle
  • Handgewebt

Fiecare dintre covoarele noastre este însoțit de un
certificat de autenticitate.

  • Livrare rapidă: 2 - 4 Zile
  • Livrare și retururi gratuite
  • 30 de zile politica de returnare
Doar a mai rămas în stoc
Preis: 11.296 RON
Sale-Preis: 9.048 RON
  • Nur bis 21.07.24
  • 20% Sale
1011864

Inclusiv TVA și transport gratuit

Descriere

Kilim Covoare: Spre deosebire de covoarele orientale clasice , covoarele kilim sunt țesute și nu înnodate. În special în Turcia, Iran, Afganistan și Africa de Nord, kilims sunt folosite de secole și nu doar ca covoare. De asemenea, ele sunt încă apreciate ca perdele, perne și decorațiuni de perete în Orient. Cu toate acestea, gramada lor subțire și flerul rustic se potrivesc perfect și într-un apartament mobilat modern. Cu flerul lor cu picioarele pe pământ, ele aduc o căldură și un confort plăcut în casa dumneavoastră.

Covoare persane: Covoarele persane sunt renumite în întreaga lume pentru calitatea și frumusețea lor. Covoarele persane autentice sunt înnodate manual, iar lâna este vopsită cu vopsea vegetală naturală. Caracteristice covoarelor persane sunt, de asemenea, modelele elaborate în forme florale și geometrice. Cele mai cunoscute proveniențe în care se împletesc covoare sunt Nain, Sarough, Tabriz, Isfahan, Kashan, Bijar și Ghom.

Virgin lână gramada de lână : Un covor realizat din lână nouă autentică face ca orice interior să fie mai confortabil. Lâna nouă pură are o senzație de moliciune foarte plăcută și, de asemenea, ajută la amortizarea sunetului și la reglarea umidității din cameră. Aceste proprietăți cresc în mod direct nivelul de confort cu un covor din lână nouă autentică.

Colier din lână nouă: Lâna virgină filată manual este folosită de nomazi nu numai pentru a face puf, ci și pentru urzeală (țesătura de bază).

Calitate țesută manual: Kilimurile țesute manual fac parte din cultura țărilor orientale de secole. În funcție de regiune, se folosesc metode diferite. Kilimurile afgane, de exemplu, pot fi folosite pe ambele fețe, în timp ce kilimurile Sirjan sunt brodate pe o țesătură de bază.

Mai multe detalii

Articol nr. 1011864
Dimensiune 266 x 460 cm
Provenienţă Kilim
Origine Iran
Înălțime aprox. 5mm
Pluş 100% Lână Virgină
Urzeală 100% Lână Virgină
Fabricat Țesut Manual
Vârstă aproximativ 70 de ani
Condiție Perfect Conservat

Mai multe avantaje

  • Potrivit pentru încălzire prin pardoseală
  • Disponibil pentru vizionare la fața locului în Hamburg

Ne veți găsi în inima celui mai mare complex de depozite istorice din lume, în mijlocul orașului Hamburg. Vom fi bucuroși să vă sfătuim în magazinul nostru. Prin selecția noastră diversă și de primă clasă, combinată cu experiența noastră, vă vom găsi împreună covorul de vis.

Am Sandtorkai 25

20457 Hamburg

Ore de deschidere

Luni-vineri 09:30-17:30
Sâmbătă 11:00 - 16:00

Aveți o întrebare?

Suntem bucuroși să vă ajutăm! Scrieți-ne sau dați-ne un telefon.

Cu anii noștri de experiență în domeniul covoarelor și mobilierului, suntem bucuroși să vă ajutăm și să vă sfătuim în alegerea covorului de vis!

Magazine de încredere - Recenzii

Ultimele vizualizate
Rugway Store

Aveți nevoie de un sfat?

Vizitați-ne în Speicherstadt din Hamburg!

sau sunați la:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Cumpărături sigure datorită certificatului Trusted Shops
SSL
Datele dvs. sunt în siguranță cu noi și sunt transmise criptate SSL.
Carefair
Originea verificată a produselor noastre - suntem membri Care & Fair